OM OSS

Unique Pyrotechnic erbjuder teknisk och konceptuell produktion av pyrotekniska sceneffekter, utom- och inomhusfyrverkerier samt "SFX" (specialeffekter) för Tv, film, teater, konserter och evenemang.

Unique Pyrotechnic grundades 2005 som ett dotterbolag till
Fyrverkeri Experterna P. Hultgren AB vilket har sina anor tillbaka till 1930 talet. Unique Pyrotechnics syfte är att skapa shower som innehåller specialeffekter och pyroteknik. Årligen producerar vi drygt 500 shower i över 25 länder.

Vårt uppdrag är att ge er som kund en upplevelse som ni aldrig kommer att glömma. Vi deltar gärna i hela processen från er idé & koncept fram till den slutgiltiga produktionen. Vår ambition är att ge ditt evenemang ett kreativt och explosivt lyft genom att skapa en design som imponerar både på er, era gäster och alla åskådare. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Affärsidé

Att erbjuda upplevelser till evenemang genom att genomföra en kreativ, konstnärlig och säker produktion som överträffar förväntningarna hos kunden.

Vad ni kan förvänta er

När ni anlitar Unique Pyrotechnic kan ni vara säkra på att ni får en helhetslösning med kompetens, kvalitet och säkerhet. Vi tar varje jobb lika seriöst och ser till att ni som kund känner en trygghet över att produktionen genomförs som förväntat inom den önskade tidsramen.
 

 

 

 

 

UNIQUE PYROTECHNIC PÅ SUMMERBURST